Peti rođendan Indirekta uz izložbu, roman i koncert

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

NOVIGRAD

Indirekt, glazbeno-umjetnički festival koji kroz suvremenu umjetničku praksu promovira mlade i nezavisne umjetnike hrvatske i inozemne scene, sutra će u 19 sati u novigradskom Muzeju Lapidarium predstaviti članovi kulturno-umjetničke udruge "Manufaktura snova" Vedran Kaligarić, Stribor Filić, Danko Jović i voditeljica Warm Up-a Dina Kamber.

Na istom mjestu u 19.30 sati, obilježavajući ovim Warm Up-om peti rođendan ovog festivala, uz razgovor s autorom, promovirat će se roman pulsko-riječkog književnika i novinara Davora Mandića "Đavolja simfonija". Zatim će se u 20.30 sati u Galeriji Rigo otvoriti izložba zagrebačke akademske slikarice Jelene Bando "Pravi prostor", a umjetnicu će tom prilikom predstaviti dr. sc. Jerica Ziherl.

Od 20.45 sati u atriju Muzeja Lapidarium slijedi koncert labinskog Trees of Maine, a riječ je o solo dream/synth pop projektu Valdeta Lubotenija (The Orange Strips), koji će ovom prilikom promovirati album prvijenac "False Dawns". Nakon toga, u 21.30 sati nastupit će zagrebačka folk blues grupa Nellcote. (Z. A.)


Podijeli: Facebook Twiter