Petero teško ozlijedenih u Porecu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pet osoba je ozlijedeno, medu kojima se jedan mladic bori za život, u teškoj prometnoj nesreci koja se u ranim jutarnjim satima dogodila kod hotela Laguna Park u Porecu. Svi su prevezeni na lijecenje u pulsku Opcu bolnicu. Nesreca se, prema zatecenom stanju na mjestu dogadaja, dogodila kada je vozac "seat ibize" na raskrižju kod hotela Laguna Park skrenuo ulijevo na suprotnu kolnicku traku i frontalno udario u "fiat punto" u kojem su se nalazile cetiri osobe. Silina udarca bila je tolika da su automobili bili totalno uništeni.

Devetnaestogodišnji Porecan, B. A., vozac "fiata punto", zadobio je teške i po život opasne ozljede, a troje njegovih putnika u dobi od 19, 21 i 29 godina teško je ozljedeno, kao i vozac "seat ibize", Porecan L. C. (25), koji je skrivio nesrecu koja se dogodila u nedjelju oko 6.20 sati.

Od dežurnog istražnog suca Županijskog suda u Puli Svetislava Vujica, koji je uz policiju obavio ocevid na mjestu nesrece, doznajemo da se nezgoda dogodila kada je L. C. upravljajuci "seatom ibiza", registracijskih oznaka PU 742 HE, iz smjera Poreca prema odvojku za hotel Materada, odnosno kod hotela Laguna Park, udario u prednji dio vozila "fiat punto" registracijskih oznaka PU 962 KO, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 19-godišnji B. A. iz Poreca. S njim su u vozilu bila još tri putnika dok je u "ibizi" vozac L. C. bio sam.


Podijeli: Facebook Twiter