Petero ozlijeđeno u frontalnom sudaru kod Sošića

Sudar kod Sošića (JVP Rovinj)
Sudar kod Sošića (JVP Rovinj)

Jedna je osoba teško ozlijeđena, a četvero ih lakše stradalo u prometnoj nesreći koja se u četvrtak oko 9.30 sati dogodila na cesti Rovinj - Okreti nedaleko od mjesta Sošići. Nesreću je, doznajemo iz PU istarske, skrivila 21-godišnja vozačica iz mjesta Smoljanci koja je opelom, pulskih oznaka, prešla na lijevi kolnički trak kojim je iz suprotnog smjera toyotom prius nizozemskih oznaka upravljao 43-godišnji Nizozemac pa je došlo do frontalnog sudara.

Dva su vozila nakon sraza ostala "zaljepljena" jedno za drugo prednjim dijelovima, dvoje stradalih prevezeno je u pulsku Opću bolnicu dok je preostalima pomoć pružena na hitnoj pomoći u Rovinju.

U frontalnom je sudaru teške ozljede zadobio 36-godišnji nizozemski državljanin dok su njegovi sunarodnjaci, 43-godišnji vozač, 40-godišnja putnica i 16-godišnji putnik kao i 21-godišnjakinja iz Smoljanci zadobili lakše ozljede.

Zbog prometne nesreće i očevida policije cesta Rovinj - Okreti bila je zatvorena za promet od 10 do 12.05 sati i to od raskrižja za Limski kanal do naselja Brajkovići. (M. Ko.)


Podijeli: Facebook Twiter