Petero ozlijedenih u sudaru u Puli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dvije su osobe teže, a tri lakše ozlijedene u prometnoj nesreci koja se nocas oko 1.30 sati dogodila na raskrižju Vukovarske i Rakovceve ulice u Puli.

Nesreca se dogodila kada je 65-godišnja državljanka Srbije, koja je kolnikom Vukovarske ulice upravljala vozilom marke Chevrolet srbijanskih registarskih oznaka ušla u raskrižje s Rakovcevom bez da je prethodno propustila sva vozila koja su se kretala cestom s prednošcu prolaska. Pritom je oduzela prednost Renault Meganeu pulskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 21-godišnja Puljanka.

Od siline udara, Chevrolet se zanio i zadnjim dijelom udario u metalni stupic na nogostupu Vukovarske ulice, dok je Renault prednjim dijelom udario u semafor na nogostupu Rakovceve ulice, nakon cega se prevrnuo na krov i zaustavio na kolniku.





U prometnoj nesreci teško su ozlijedene suputnice iz Chevroleta, 34-godišnjakinja i 33-godišnjakinja, obje državljanke Srbije, dok su lakše ozlijede zadobili 40-godišnji državljanin Srbije, takoder iz Chevroleta te dvije suputnice iz Renaulta, 20-godišnja Puljanka i 24-godišnja državljanka Srbije.

Zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesrece koja je za posljedicu imala teško stradale osobe, protiv 65-godišnje državljanke Srbije slijedi kaznena prijava redovnim putem.

Za vrijeme trajanja ocevida od 1,45 do 3,10 sati promet je bio zatvoren za sva vozila te se odvijao zaobilaznim pulskim ulicama. (M. Vu.)


Podijeli: Facebook Twiter