Petero ozlijeđenih u sudaru u Principima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pet osoba stradalo je u sudaru u nedjelju nešto prije 12.20 sati na cesti Labin - Rabac. Prema dostupnim informacijama, nitko nije teže ozlijeđen.

Policija je izvijestila da je do nesreće došlo u naselju Principi gdje je nesreću skrivila 19-godišnjakinja iz Labina, vozačica Fiat Punta pulske registracije. Ona je, navodi policija, zbog neprilagođene brzine u desnom zavoju izgubila nadzor nad upravljačem te prešla na lijevu strane ceste u trenutku kada je iz suprotnog smjera naišla Škoda Octavia pulske registracije, kojom je upravljao 33-godišnjak iz Pazina.

Liječnička pomoć pružena je vozačima te putnici iz Punta, 18-godišnjakinji iz Labina, kao i putnicima iz Octavije, 28-godišnjakinji i 30-godišnjakinji iz Pazina. Utvrđeno je da su svi lakše ozlijeđeni.

Cesta Labin - Rabac je zbog očevida bila zatvorena dva sata, a okolnim pravcima prometovalo se otežano. Iz smjera Rapca do Labina se moglopreko Gornjeg Rapca i Ripende, no i toj dionici je vrlo brzo nastala gužva jer je "zaglavio" autobus. Iz smjera Labina prema Rapce kolona je u jednom trenutku bila kilometarska, a vozači su se morali okretati na cesti. (M. Vu.)


Podijeli: Facebook Twiter