Pete Doherty bankrotirao

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanski rocker Pete Doherty navodno je bankrotirao pa se morao preseliti u sirotinjski stan. Bivši zarucnik supermodela Kate Moss, koji se dugi niz godina muci s ovisnošcu o drogama, navodno izvodi akusticne koncerte u barovima u Camdenu, kako bi skupio nešto novca.

"Pete je bankrotirao. Našao je neki sirotinjski stan i svira za bilo koji iznos koji mu vlasnici kluba ponude", rekao je neimenovani izvor.

Medutim, pjevac benda Babyshambles, trebao bi dobiti 1,2 milijuna funti za povratnicke koncerte svog bivšeg benda The Libertines na Reading i Leeds festivalima. Taj novac rocker ce morati iskoristiti za placanje poreza.

Ovo nije prvi put da pjevac ima problema s novcem. Prije dvije godine održao je krizne sastanke sa svojim bendom Babyshambles da sazna kamo odlazi njihov novac.

"Muce me neka pitanja u vezi menadžmenta i toga kamo odlazi novac benda. Babyshambles trebaju sjesti i porazgovarati o svojoj buducnosti. Nakon dvije godine, vec smo trebali poceti zaradivati od ovog posla", rekao je tada Doherty. No, kamo novac "curi" ocito nisu otkrili, ili se jednostavno nisu potrudili zauzdati apetite vece od zarade.


Podijeli: Facebook Twiter