Petarda pala u kolica s jednogodišnjom bebom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Velika nesreca mogla se dogoditi u samom centru Zagreba u Tkalcicevoj ulici tijekom doceka Nove na otvorenom u subotu oko 22 sata.

Petarda iz nepoznatog smjera pala je u djecja kolica u kojima je ležala jednogodišnja djevojcica. Dijete je lakše ozlijedeno, a pomoc mu je pružena u Djecjoj bolnici Zagreb.

Petero mališana ozlijedeno u eksploziji pirotehnicke naprave

Petero mališana u dobi od pet do deset godina stradalo je u nedjelju oko 12.30 sati u zajednickoj igri s nepoznatom eksplozivno-pirotehnickom napravom u dvorištu jedne kuce na Držicevoj aveniji u Zagrebu.

Djeca su hitno prevezena u Kliniku za djecje bolesti. O težini ozljeda još nema informacija. Djeca su u kobnom trenutku najvjerojatnije bila bez nadzora roditelja na otvorenom prostoru njihove zgrade na kucnom broju 46.

Raketa 31-godišnjaku opekla lice

Nesretan slucaj s eksplozivnom pirotehnickom napravom dogodio se u Novom Zagrebu u dvorištu obiteljske kuce u Hlapicevoj u prvom satu Nove godine.

Tridesetjednogodišnji Anto K. zadobio je teške tjelesne ozljede nakon što mu je tzv. raketa eksplodirala preblizu lica tek što ju je zapalio. Zadobio je teške opekotine i zbog ozljeda zadržan na lijecenju u KBC Zagreb.


Podijeli: Facebook Twiter