Pet Shop Boysi obecali se vratiti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vizualni spektakl u trajanju od sat i pol priredili su legendarni Pet Shop Boysi u prepunoj dvorani »Dražen Petrovic«. Prvotno je britanski pop dvojac Neil Tennant i Chris Lowe trebao nastupiti u Areni, ali je par dana prije održavanja koncerta od strane menadžmenta benda stigao zahtjev da se koncert premjesti u Cibonu radi »intimnije atmosfere«.

Kad su se dvoranom prolomili stihovi pjesme "Heart" koja je otvorila koncert, euforija i energija glazbe odmah je obuzela publiku i vladala njome do samog kraja koncerta.

Plesa i skakanja nije nedostajalo, kao da se radi o nekom klupskom koncertu, a zapravo se radi o drugom gostovanju u Hrvatskoj u razmaku od 18 godina. Nizali su se i stariji hitovi kao što su "Always on my Mind", "It's a Sin" i "New York City Boy", ali i noviji kao što su "Love Etc." s albuma "Yes" kojega promoviraju na "Pandemonium" turneji.

Perfekcionisticki nastrojeni Pet Shop Boysi veliki dio svoje popularnosti svakako duguju savršenom zvuku na svojim koncertima te hitovima koje vrijeme nikako ne može pregaziti, a da dobro plivaju i u nekim drugim vodama pokazali su izvedbom Coldplayeve pjesme "Viva La Vida".

Publiku su pozdravili pjesmom "West End Girls" uz obecanje da ce uskoro opet doci.


Podijeli: Facebook Twiter