Pet seksi kratkih frizura

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Klasicna vizija zavodnice je: duge noge, pune usne, pogled koji osvaja i duga kosa. Ali, na svu srecu, stvari se mijenjaju, pa tako ni kratke frizure više nisu ono što su nekad bile - nemaštovite, dosadne i pomalo muškobanjaste. Ne vjerujete nam? Uvjerite se sami!



Bob

Naglašava konture lica i cini ga pristupacnim, a pristaje gotovo svakom obliku lica. Možete ga nositi ravnog, valovitog, kovrcavog i zavodljivim pokretima micati kosu s lica. Nosile su ga Liv Tyler, Victoria Beckham, Katy Perry, Heidi Klum i mnoge druge.

Pixie

Lijepo lice treba pokazati, pa ga istaknite kratkom razbarušenom frizurom. Ipak, pripazite da vas frizer ne ošiša na mušku frizuru! Najbolje pristaje sitnim ženama, ravne kose. Ako ne vjerujete da je seksi, sjetite se samo Halle Berry u Jamesu Bondu. Ako to nije seksi, ne znamo što jest!



Shag

Još od sedamdesetih ova frizura nedefinirane duljine osvaja. Tražite frizera da vam odreže dulje šiške sa strane, a krace u sredini i pobrinite se da kosa cijelom duljinom bude slojevita. Baš kao kod Kristen Stewart. Najbolje stoje ženama ravne svilenkaste kose.

Djecacka frizura

Frizura kakvu nose britanski školarci može biti ženstvena podarite li joj nekoliko pramenova koji ce istaknuti lice. Asimetricne šiške takoder su vrlo ženstvene, a ova frizura je idealna za osobe s debljim obrvama i srcolikim licem, poput Keri Hilson.



Dugi pixie

Nosila ga je Twiggy, a u modu vratila Ginnifer Goodwin. Prednji dio dovoljno je dug da ga se stavi iza uha, a kosa na ostatku glave je nešto kraca. Odlicno stoji ženama s okruglim ili cetvrtastim licem, ali mana mu je što kao i vecina kratkih frizura traži stalno održavanje i stiliziranje.


Podijeli: Facebook Twiter