Pet Istrana u Glavnom odboru SDP-a

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

"Konvencija je protekla u demokratskom ozracju i mislim da je to izraz demokracije u SDP-u. Svi su imali mogucnost da se kandidiraju i da budu birani, a izmedu 18 kandidata iz Istre izabrano je njih pet", rekao nam je Kozlevac potvrdivši da je od pet Istrana u Glavnom odboru dobio najveci broj glasova. Osim Kozlevca, u to su tijelo ušli i Tanja Vrbat, Peda Grbin, Vedran Grubišic i Ivan Lukež.

"Svi istarski clanovi Glavnog odbora", dodao je Kozlevac, "imat ce priliku u narednom razdoblju sudjelovati u odlukama tog tijela koje je po statutu najvažnije. Moram reci i da je Grubišicu vrlo mali broj glasova nedostajao da ude u Predsjedništvo stranke, pa i to govori o snazi istarskog SDP-a i njegovom politickom djelovanju. Zahvaljujem svim delegatima na povjerenju kojeg cemo sigurno opravdati", rekao je Kozlevac.

Izrazivši zadovoljstvo izborom u Glavni odbor stranke, Vedran Grubišic, tajnik SDP-a Istre rekao nam je da ga posebno ohrabruje cinjenica da je na izborima za Predsjedništvo stranke, u koje nije ušao, dobio gotovo dvostruko više glasova od nekih kolega iz drugih regija koji su - zahvaljujuci regionalnom kljucu - ipak ušli. Dodao je da je ponovnim odabirom Tanje Vrbat, Pede Grbina i njega u Glavni odbor potvrden kontinuitet, baš kao i ponovnim odabirom Komadine i Opacic za potpredsjednicka mjesta. (K. S. R.)


Podijeli: Facebook Twiter