Personalizirano O´dijelo kao umjetničko djelo

O´dijelo! Anje Moretti
O´dijelo! Anje Moretti

Pulska dizajnerica Anja Moretti ima novi inovativni modni brend personaliziranih odijela.

- Zamislite da nosite odijelo koje izvana izgleda sasvim ugodno, a iznutra skriva personaliziranu printanu podstavu koja definira vašu osobnost, životni stil i ono što vi zapravo jeste.

Upravo to je brend O´dijelo!. Opis je to odijela iz nove kolekcije Anje Moretti. Pritom se ističe da su odijela nastala "kao odraz potrebe muškaraca i žena – ujedinjuju modernost i funkcionalnost izrađenu po mjeri. Pravilan odabir materijala, dizajna i udobnosti ono su što čini O'dijelo savršenim odabirom svakog muškarca i žene."

Naglasak svakog O'dijela je njegova podstava. Ona se radi personalizirano, ovisno o stilu i ukusu svakog pojedinca. Tako izvana možete izgledati pristojno i uglađeno, dok ono što skriva unutrašnjost odijela čini da se osjećate sigurno, udobno, i najbitnije, potpuno svoje.

Potpisnica ovog brenda pulska dizajnerica Anja Moretti je uz svoj brend za žene odlučila kreirati i za muškarce i tako postala jedina žena u Hrvatskoj koja dizajnira odijela po mjeri za muškarce.

Njena odjela nose Luka i Stjepan - 2 Cellos, Goran Navojec, Franka Batelić, Frajle i brojne druge poznate osobe. Jer, "O´dijelo je odraz elegancije, strogoće i prigušenog seksipila te je pravo umjetničko djelo."

Fotografije nove kolekcije potpisuje poznati fotograf Danijel Galić, a modeli su Željko Vlaić i Manuela Fabac. (B. ĆUSTIĆ JURAGA)


Podijeli: Facebook Twiter