Peršicu otkaz, Milanovic dao ostavku

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nije se dugo cekalo na realizaciju najavljenih promjena u pulskom Atletskom klubu "Istra". Kao što se "u zraku" dalo naslutiti, sukob dviju frakcija unutar kluba riješen je tako što je ona slabija ispala iz igre. Pobjedu su odnijeli predsjednik Mario Bratulic, sportski direktor Predrag Melnjak i "suigraci", dok su kroz vrata kluba izašli treneri Elvis Peršic i Josip Milanovic, a kažnjen je i Josipov stariji brat Marko, jedan od samo tri klupska osvajaca seniorske medalje na proteklom prvenstvu Hrvatske.

- Elvis Peršic je dobio otkaz odlukom uprave kluba, Josip Milanovic je pismeno dao ostavku na mjesto trenera u atletskoj školi, a Marko Milanovic je suspendiran na dva mjeseca zbog otvorenog i nekulturnog vrijedanja clanova našeg kluba na roditeljskom sastanku, rekao nam je u telefonskom razgovoru sportski direktor "Istre" Predrag Melnjak.

- Dogovorili smo se s Peršicem da ostane u klubu do kraja ovog tjedna, a od ponedjeljka ce se u rad ukljuciti Milovan Savic uz Milana Vitasovica koji je vec ukljucen u rad. Uskoro cemo u klupsku atletsku školu dovesti novu mladu trenericu koja ce tamo raditi uz Keti Melnjak. Time cemo u klubu imati jednog trenera profesionalca, Daniala Temima, zatim dva honorarna trenera Milana Vitasovica i Milovana Savica, te dvije trenerice u atletskoj školi, dodao je.


Podijeli: Facebook Twiter