Perković: Umorna sam, ali idem po pobjedu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nastavlja se 'ludi' ritam olimpijske pobjednice u bacanju diska Sandre Perković koju u četvrtak očekuje nastup na mitingu Dijamantne lige u Lausanni.

Bit će to već peto Sandrino natjecanje u posljednjih 20-tak dana nakon što je pobijedila na Dijamantnoj ligi u Oslu, zatim na Ekipnom prvenstvu Europe (2. liga) u Kaunasu, Mediteranskim igrama u turskom Mersinu, te mitingu Dijamantne lige u Birminghamu.

"Umorna sam, iscrpila su me putovanja i natjecanja, ali što je tu je. Ispred mene je nastup u Lausanni, to još treba odraditi, a nakon tog natjecanja idem u bazu za svjetsko prvenstvo u Moskvi," kazala je najbolja hrvatska sportašica za prošlu godinu, te dodala: "Cilj mi je pobjeda i nova četiri boda, ali opet šta bude bit će. Ja ću kao i uvijek dati sve od sebe, nadam se da putovanja nisu ostavila velik trag umora na moje tijelo."

Članica kluba Dinamo-Zrinjevac pobijedila je na sva četiri ovosezonska natjecanja u Dijamantnoj ligi (Doha, Rim, New Yorka, Birmingham), a trijumfom u Laussanni obranila bi naslov pobjednice u Dijamantnoj ligi. Trenutačno vodi u poretku sa 16 bodova, čak 12 više od američke diskašice Gie Lewis-Smallwood na drugom mjestu. (Hina)


Podijeli: Facebook Twiter