Perci: Pokušala ubiti sestru nožem, porezala joj vrat

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog sumnje da je pokušala ubiti sestru, porečka policija je kriminalistički istražila i potom privela u pritvorsku jedinicu 24-godišnju L. K. iz mjesta Perci kraj Tara.

Policija je dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrdila sumnju da je 24-godišnjakinja u srijedu oko 22 sata u obiteljskoj kući oštrim predmetom ozlijedila 29-godišnju K. K. u namjeri da ju usmrti.

Ozlijeđena djevojka je inače u invalidskim kolicima, a porezana je po vratu, srećom samo lakše. Porečka Hitna pomoć je na mjestu događaja ozlijeđenoj djevojci pružila pomoć te je prebačena u pulsku Opću bolnicu gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozljede. Osumnjičena je u četvrtak nakon istraživanja privedena u pritvorsku jedinicu PU istarske.

U mjestu Perci od susjeda smo doznali da je policija u kuću došla u srijedu nakon jake svađe između ukućana, a prema onom što su čuli radilo se o optužbama jedne od kćerki, koja se žalila majci na račun oca L. K., a radilo se o teškim optužbama na njegov račun.

Nakon toga je na njihovu adresu došla policija, a također smo doznali od istog susjeda da je toga jutra kod njih bila rasprava oko sudskog postupka.

Nazvali smo majku djevojaka koja nam je kazala da su očito na meti nekih osoba i da ih žele uništiti. (Mateo SARDELIN)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE


Podijeli: Facebook Twiter