Penzici nece moci platiti gradski prijevoz

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poštovani gospodine direktore Pulaprometa, citamo u novinama i slušamo na televiziji da penzioneri u Puli stariji od 70 godina više nece moci koristiti besplatno vaše usluge.

Zar baš penzionerima uskracujete ono malo što su mogli uživati besplatno? Mislite li da ce penzioneri spasiti Vašu tvrtku? Ja mislim da ce malo penzionera moci platiti gradski prijevoz. Svaka cast!

Pula je grad koji je bio ponosan na svoj Pulapromet. Svi su nam zavidjeli što možemo ici do tržnice, u bolnicu, kod svog doktora, do Verudele - besplatno.

Ali, izgleda da je to za penzionere luksuz koji nisu zaslužili i koji im ne pripada. Možda su penzioneri zlocesti jer su cijeli život pošteno radili. Hvala, direktore!

Mogli ste staviti 50 ili sto kuna paušalno i svi bi platili jer za nas penzionere gradski prijevoz nije luksuz nego velika potreba. Oni koji imaju velike penzije, imaju i velike automobile.

U Glasu Istre piše "umirovljeni saborski zastupnik za gradski prijevoz ce morati izdvajati 400 kuna godišnje". Ma daj? A koliko ima saborskih zastupnika u Puli koji ce platiti 400 kuna? Niti jednog, jer se vozi autom, a ne busom.

Pulapromet ce puno izgubiti, autobusi ce biti prazni, a penzioneri jako ošteceni. Želim vam sretan Božic, mnogo zdravlja i uspjeha u novoj 2010. godini!


Podijeli: Facebook Twiter