Pekinezer je moj, bivša žena mi ga je ukrala!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U našu je redakciju u srijedu poslijepodne došao Miroslav Puda, tvrdeci da je pekinezer, kojeg su djelatnici Pula parkinga našli u automobilu u Kumicicevoj ulici nakon što su ga došli ukloniti po pozivu policije, zapravo njegov.

- Kada sam ga vidio u novinama poceo sam plakati i nisam mogao vjerovati. Pa to je moj Niki, nisam mogao vjerovati da ga moja bivša supruga Gabrijela Fedel drži u autu. Ja sam ga tri puta vozio u Ljubljanu na operacije da ga spasim, potrošio sam puno novaca na njegovo lijecenje, a sada ga je smjestila u auto.

Ne mogu vjerovati! Ali to nije jedini pas, ima ona i mog drugog psa, pekinezericu Lunu. Njihovi papiri i prijave u veterinarsku evidenciju, sve je kod mene, ali do pasa ne mogu. Od rastave je prošlo vec cetiri godine i ja uporno pokušavam dobiti svoje pse natrag, ali je s mojom bivšom ženom razgovor i dogovor nemoguc. Pokušao sam i sudskim putem, ali mi je bio problem pronaci odvjetnika.



Sada, nakon što sam vidio kako drži mog Nikija, išao sam u policiju podnijeti prijavu protiv nje zbog krade, ali su mi rekli da dodem sutra, što mi nije jednostavno jer dolazim iz Rovinja pa mi je teško organizirati prijevoz. Vidjet cu što dalje, iako vjerujem da ce i nadležne inspekcije utvrditi da to nije primjeren nacin držanja životinje pa cu ga barem tada dobiti natrag, rekao nam je Puda.

Na upit zna li gdje je drugi pas, kada je ovaj živio sam u automobilu, Puda je odgovorio da ne zna te da bi i on to rado želio znati. Na upit sinu gdje su i kako su mu psi, nije mu, kaže, niti sin želio odgovoriti pa ga sve to skupa jako žalosti. Nada se tek da ce dobiti svoje pekinezere natrag. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter