Pedofil odveo djevojčicu iz hostela i slikao je golu?


Slovenska državljanka, desetogodišnja djevojčica iz Ljubljane prijavila je da ju je jedan muškarac, prema neslužbenim informacijama također slovenski državljanin, u noći s 8. na 9. kolovoza izvukao iz sobe Omladinskog hostela Centar u Savudriji i odveo u jednu obližnju kuću i fotografirao golu. Navodno je i muškarac pritom bio gol.

Iz PU istarske Valter Opašić nam je potvrdio da se provodi istraga u suradnji sa slovenskom policijom. Detalje istrage zbog osjetljivosti slučaja nije htio iznositi.

Prema jednoj od izjava djevojčice muškarac je ušao u sobu i probudio je uz izliku da je izbio požar te da trebaju izići van na sigurno. U drugoj izjavi desetogodišnjakinja je pak kazala da je muškarac imao neki spisak i da joj je kazao da je ona prva na spisku da pođe s njim.

Prema nepotvrđenoj verziji događaja, djevojčica se tijekom noći 8. kolovoza udaljila iz hostela s nepoznatim muškarcem i vratila u sobu iste noći, a da nitko nije ništa vidio.

Nitko od zaposlenika hostela, uključujući voditeljicu Sabinu Zubović Tušek i voditelja svih grupa djece iz Slovenije ne žele špekulirati što se zapravo dogodilo, te se poudaju da će slučaj riješiti policijski istražitelji.

Policija je, naime, alarmirana čim je djevojčica prijavila događaj. Istražitelji su odmah obavili razgovore sa svima u hostelu. Doznajemo da su policijski istražitelji ocu djevojčice odmah savjetovali da s njom idu na pregled na hitnu pomoć. Na rasvjetljavanju slučaja radi i slovenska policija. (Zapisao i snimio Mateo SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter