Pedijatri od ponedjeljka na novim adresama

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Cetiri lijecnika Doma zdravlja iz djecjeg dispanzera u Istarskoj ulici 13 privremeno ce odseliti u ambulante na drugim adresama zbog renoviranja ovog prostora nedaleko od Arene. Stomatologinja dr. Ivana Pavlinovic vec se odselila te je od jucer u zgradi stomatologije u Ulici Bartolomeo dei Vitrei 13. Na novoj adresi radit ce neparne dane ujutro, parne poslijepodne, a pacijenti je mogu dobiti na broju telefona 215-779. Na staroj adresi nema nikakve obavijesti o iseljenju što pacijente može dovesti u nedoumicu.

Od sljedeceg ponedjeljka u Istarskoj ulici privremeno više nece raditi niti pedijatri. Dakle, od 25. svibnja dr. Mirjana Obrovac Grofelnik i dr. Gordana Oparnica pocinju raditi u prostorima Doma zdravlja u Flanatickoj, a novi broj telefona im je 212-493. Radit ce prema istom radnom vremenu kao i do sada. To znaci dr. Obrovac parnim danima poslije podne, a neparnim ujutro, dok ce dr. Oparnica biti u suprotnoj smjeni. Pedijatrijski tim dr. Igora Medice seli u zdravstvenu stanicu na Verudi (Paladiova 22), u ambulantu dr. Sonje Vidulin (telefon 384-150), a radit ce parnim danima poslije podne te neparnim ujutro.

Adaptacija Doma zdravlja u Istarskoj potrajat ce dva mjeseca, kako bi se prostor obnovio prema novim standardima i potrebama. Uredit ce se još jedna stomatološka ambulanta te jedna za pedijatricu koja je trenutno na specijalizaciji. Investicija je vrijedna 1.300.000 kuna, a osigurana je iz decentraliziranih sredstava.

 


Podijeli: Facebook Twiter