Pazinjani proglašavaju najsportaše večeras

Dubravka Družeta (Arhiva)
Dubravka Družeta (Arhiva)

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Pazina večeras će se od 19 sati u polivalentnoj dvorani školske gradske dvorane u Pazinu održati proglašenje najboljih pazinskih sportaša za 2014. godinu. Bit će obznanjeni rezultati glasovanja te će biti uručene nagrade u prestižnim kategorijama sportašica, sportaš, ekipa i momčad. Pored toga, dodijelit će se i posebne nagrade i priznanja te predstaviti i nagraditi plejada mladih sportaša do 18 godina u granskom sportu.

Tradicionalno su u glasovanju za odabir najboljih pravo glasa imali predstavnici svih članica Zajednice te članovi Izvršnog odbora i tajnik, kao i šest predstavnika elektroničkih i pisanih medija koji djeluju na području Pazina.

U utrci za titulom najbolje sportašice ove su godine bile Dubravka Družeta iz MTB Istra Pazin, ujedno braniteljica titule, potom Ana Lepinjica iz Rukometnog kluba Pazin te Ina Milohanić (Kicboxing klub Predator) i penjačica Marta Jedrejčić, članica pazinskog Hiperaktiva.

Za najboljeg sportaša nominirani su Marko Šišović iz Biciklističkog kluba TNT, Danijel Pamić iz KK Sensei i Elvis Šakanović iz Kicboxing kluba Predator.

U konkurenciji ekipa za glasove su se natjecale odbojkašice i rukometašice, dok je nešto veća gužva bila u kategoriji momčadi gdje su kandidaturu istakli nogometaši Pazinke, boćari prvoligaša Trio Pazina, Sportski penjački klub Hiperaktiv te Autoklub Istra racing team. (M. P.)


Podijeli: Facebook Twiter