Pazinci u podne ispraćaju Staru godinu

Za doček Nove godine tijekom dana radit će i zip-line preko Jame (M. RIMANIĆ/arhiva)
Za doček Nove godine tijekom dana radit će i zip-line preko Jame (M. RIMANIĆ/arhiva)

"Doček u podne - zbogom Stara godino!" naziv je fešte kojom će u utorak, 31. prosinca, Pazinci simbolički ispratiti Staru godinu i pripremiti se za doček Nove, dnevnim programom u grijanom šatoru od tisuću kvadrata na platou iznad Pazinske jame odnosno ispod hotela Lovac.

Program uz pokroviteljstvo Grada Pazina organizira glazbeni promotor Veseljko Buić, a jutarnje veselje za najstarije Pazince, one iz umirovljeničke generacije, počinje već u 8.30 sati ujutro. Zatim će u 10.30 za djecu nastupiti mađioničar Stefano, a u 11 sati uz prigodni program počinje izvlačenje nagradne igre Glasa Istre.

Simbolični ispraćaj Stare godine dogodit će se točno u 12 sati uz zdravicu pazinskog gradonačelnika Renata Krulčića i istarskog župana Valtera Flega, a zabavni program nastavit će se do kasnog popodneva.

U glazbenom dijelu programa nastupit će The Night Express, Serđo Valić, Fantasy band i Pergola band, a organizator najavljuje i bogatu ponudu jela i pića.

Za posjetitelje pazinskog "dočeka u podne" organizirana je i autobusna linija koja će uz cijenu od pet kuna tijekom jutra pa sve do popodneva voziti od Spomen doma preko Lovca do parkirališta bivše Pazinke i natrag, a tijekom dana radit će i zip-line preko Pazinske jame. (D. ŠIŠOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter