Pazin: Zbogom staroj godini s pogledom na Učku

Zbogom staroj godini s pogledom na Učku (A. DAGOSTIN)
Zbogom staroj godini s pogledom na Učku (A. DAGOSTIN)

- Prvi put točno u podne, stara godina u Pazinu će se ispratiti s jednog od najljepših istarskih vidikovaca s kojeg puca pogled na sjevernu i istočnu Istru do Učke, Ćićarije, a ponekad i daleke alpske planinske vijence, najavio je na konferenciji za novinare glazbeni promotor Veseljko Buić.

Doček nazvan "Zbogom staro godino", lani održan u Žminju, ove će se godine upriličiti na platou iznad bezdana Pazinske jame, odnosno na tratini ispod hotela Lovac.

Veselje će početi već u 8.30 sati pjesmom i plesom, odnosno programom namijenjenim umirovljenicima Pazinštine i Istre nazvanim "Jutarnje veselje uz zlatnu generaciju".

Za najmlađe će u 10 sati uslijediti predstava mađioničara Stefana, a najsvečaniji trenutak bit će zajednička zdravica točno u podne, kojoj će prisustvovati pazinski gradonačelnik Renato Krulčić i istarski župan Valter Flego, nakon čega će uslijediti glavni dio zabavnog programa do kasnih poslijepodnevnih sati.

U velikom grijanom šatoru nastupit će jedan od ponajboljih istarskih zabavnjačkih bendova The Night Express Band, zatim Serđo Valić, Fantasy i Pergola Band.

Uz bogatu ponudu hrane i pića, posebice kuhanog vina, u zimskom ugođaju kontinentalne Istre u sklopu ove manifestacije bit će održano i izvlačenje dobitnika nagradne igre Glasa Istre.

Pod sloganom igre "Nema dileme, za blagdansku igru je vrijeme!" posjetitelji će saznati tko je dobitnik novčanog iznosa od 50.000 kuna na potrošačkoj kartici.

Pokrovitelj manifestacije je Grad Pazin, a želja je organizatora da manifestacija postane tradicionalna. (A. DAGOSTIN)


Podijeli: Facebook Twiter