Pazin: U autu pronaden mrtav mladic

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policija je u nedjelju oko 10 sati zaprimila dojavu da je u krugu bivše vojarne Veli Jože u Pazinu u osobnom automobilu Kia Shuma pulskih oznaka nadeno mrtvo muško tijelo, a neslužbeno doznajemo da je rijec o 29-godišnjem Goranu Medancicu zvanom Džudi iz Pazina.

Na mjesto dogadaja izašla je pazinska policija i istražni sudac Županijskog suda u Puli te mrtvozornik. Utvrdeno je da na tijelu nema tragova nasilja, no istražni sudac je za ponedjeljak naložio obdukciju preminulog. Uocen je tek ubod na lijevoj ruci, koji se povezuje s drogom. Policiji je Medancic poznat od ranije po kaznenim djelima zloporabe opojnih sredstava.

Neslužbeno doznajemo da je pronaden u parkiranom automobilu u sredini bivšeg vojnog kompleksa u nedjeljno jutro oko 7 sati. Odmah je pozvana hitna medicinska pomoc, no za Medancica više nije bilo spasa.

U krugu bivše vojarne Veli Jože nalazi se više sportskih i kulturnih klubova koje pretežno obilazi pazinska mladež. Jedan nam je poznanik za Medancica kazao da je živio na Starom Pazinu te da je kao osoba bio u redu, iako je cesto bio u svadi s policijom. Vjeruju da se Medancic u vojarni predozirao drogom.


Podijeli: Facebook Twiter