Pazin: Održan košarkaški kamp "Mladi za mlade"

Polaznici kampa 'Mladi za mlade'
Polaznici kampa 'Mladi za mlade'

Već po tradiciji, koncem lipnja, kada završe ligaške te ostale natjecateljske i školske obaveze mladih pazinskih košarkašica i košarkaša, ljudi iz uprave i treneri Ghia Staffa kao završno druženje prije ljetnih ferija organiziraju kamp "Mladi za mlade".

Ove godine kamp je uz potporu Zajednice sportskih udruga grada Pazina uspješno održan proteklog tjedna na vanjskom košarkaškom igralištu i u dvorani OŠ Vladimira Nazora.

Tijekom sedam dana nova znanja i vještine usvajalo je 40-ak polaznika, od 6 pa do 17 godina. Svoja dragocjena iskustva na mlađe kolege i kolegice tijekom kampa prenosili su igrači iz seniorskog pogona te treneri mlađih kategorija kluba.

Zadnjeg je dana polaznike kampa posjetio i Aramis Naglić, legenda hrvatske košarke, koji kao veliki prijatelj pazinske košarke nije krio oduševljenje kad je vidio s koliko se energije sve to odvija i koliko se djece okupilo.

Dragi gost kampa ove je godine bio i Leo Marić, koji živi i radi s one strane Atlantika pa je rado iskoristio rijetku priliku da posjeti klub u kojemu je igrao. Posljednjeg je dana održano nekoliko međusobnih utakmica, a sve je završilo zajedničkim druženjem uz jelo i piće. (M. P.)


Podijeli: Facebook Twiter