Pavao Gaborovic novi predsjednik

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Došlo je do smjene na celnoj poziciji Ženskog rukometnog kluba «Arena». Nakon osam godina s mjesta predsjednika svojevoljno je odstupio Mladen Boljun, a novi celnik «arenašica» postao je Pavao Gaborovic, dojucerašnji clan klupske Uprave zadužen za vodenje mladih uzrasta.

Pomalo je to iznenadujuci Boljunov potez koji je stigao mjesec dana nakon okoncanja najuspješnije sezone u klupskoj povijesti, u kojoj su pulske rukometašice osvojile trece mjesto u prvenstvu i nastupile na «final fouru» hrvatskog kupa.

Premda se to još treba potvrditi i na izbornoj skupštini kluba, koja bi se trebala održati ovih dana, Boljun ce u buducnosti obnašati dužnost potpredsjednika, a na Gaborovicu je da okupi novu Upravu.

«Arenašice» bi trebale zapoceti s pripremama za novu sezonu krajem mjeseca pod palicom novog trenera Nedjeljka Lalica, a što se tice promjena u igrackom kadru, zasad je potvrdeno da je Sandra Nikcevic preselila u redove «Podravke», dok ce Vanja Radic po svemu sudeci cuvati vrata «Lokomotive», a prazninu nastalu njezinim odlaskom trebala bi popuniti Ana Križanac, bivša vratarka «Trogira» koja ce u Pulu stici iz Španjolske.


Podijeli: Facebook Twiter