Paul McCartney ženi se treci put!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Bivši clan Beatlesa Sir Paul McCartney ženi se treci put, ovaj put za nasljednicu bogatog americkog biznismena Nancy Shevell, doznaje se u petak nakon što je u maticnom uredu u Westminsteru predao najavu za vjencanje.

Vjencanje se može održati 16 dana nakon predaje najave, što znaci da bi 69-godišnji McCartney i 51-godišnja Nancy u brak mogli stupiti pocetkom sljedeceg mjeseca.

Sir Paul sa svojom je zarucnicom u vezi cetiri godine. Nancy Shevell je kci vlasnika transportnog poduzeca u SAD-u, kojem je ona potpredsjednica. Prema pisanju tabloida, vrijeme provodi izmedu Londona i New Yorka. Dvojac se upoznao u Hamptonsu gdje imaju kuce. Bivši Beatle je na zarucnicki prsten potrošio 650.000 dolara (3,5 milijuna kuna).

McCartney se prvi put oženio americkom fotografkinjom Lindom Eastman 1969. godine, u istom maticnom uredu u kojem je najavio brak sa Shevell. Eastman je preminula od raka dojke 1998.

Godine 2002. Sir Paul oženio se manekenkom Heather Mills od koje se nakon mucne brakorazvodne parnice i iznošenja puno prljavog rublja u javnosti razveo 2008. godine.

Paul i Nancy ce vjencanje proslaviti na njegovu imanju u Sussexu. (Hina/AFP)


Podijeli: Facebook Twiter