Pattinaggio basket kup starta 20. prosinca

(Arhiva GI)
(Arhiva GI)

Peto izdanje "Pattinaggio basket kupa 2015.", svojevrsne košarkaške inačice malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa", igrat će se ove godine u SC-u Mirna od 20. do 27. prosinca. Prijave za nastup već su krenule, kotizacija je uobičajenih 400 kuna po ekipi, a lista sudionika zaključit će se 16. prosinca.

Ni pravila se nisu mijenjala, što znači da će utakmice trajati 4x7 minuta "čiste" igre, a u slučaju izjednačenog rezultata igrat će se produžetak od tri minute. Pravo nastupa imaju svi igrači s navršenih 15 godina starosti, pod uvjetom da nisu pod izdržavanjem kazne koju im je dodijelio Košarkaški savez Istarske županije.

Svaka ekipa na popisu može imati 12 igrača među kojima ne smije biti niti jedan koji nastupa u A-1 ligi ili u međunarodnim ligama. Popis može sadržavati maksimalno četvoricu seniorskih igrača iz A-2 lige, a najviše dva seniorska igrača iz A-2 lige plus jedan igrač prijelaznog godišta (koji je u tekućoj sezoni prestao biti junior), mogu biti upisana u zapisnik i započeti utakmicu. Kadeti i juniori A-2 ligaša moći će nastupiti u neograničenom broju. (I. C.)


Podijeli: Facebook Twiter