Patolog ce pregledati kosti

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Lubanju i kosti otkrivene tijekom sanacije kvara na vodovodnoj mreži u krugu Uljanikove vojarne pregledat ce patolog. Nagada se da su stariji od 30 godina, no za tocne podatke valja pricekati rezultate pregleda i vještacenja.

Kosti su pronašli radnici u srijedu u 9.30 sati prilikom kopanja radi popravka vodovodne cijevi. Obavijestili su policiju koja je u srijedu do popodnevnih sati obavljala ocevid na mjestu pronalaska ostataka.

- Po okoncanju ocevida kosti ce biti dostavljene na pregled patologu pulske Opce bolnice. Pregledom i vještacenjem ce se utvrditi njihova tocna starost, a nisam u mogucnosti reci je li rijec o cijelom kosturu ili samo dijelu, izvijestila je Nataša Rogic, glasnogovornica PU istarske.

Patolog pulske Opce bolnice dr. Ilija Kucinar zadužen je za pregled kostiju

- Pronadena lubanja i kosti bit ce mi dostavljeni na pregled, pretpostavljam uskoro tijekom dana. Naime, bio sam na ocevidu vrlo kratko prilikom otkrica u srijedu, a prema zakonu vam ne mogu dati dodatne informacije. Pregled cu prema svemu sudeci nakon primitka kostiju obaviti do kraja tjedna, a pismeni izvještaj poslat cu istražnom sucu Županijskog suda, kazao nam je dr. Ilija Kucinar.


Podijeli: Facebook Twiter