Passion Fruit - balerinke sa satom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Clox, prvi brend salonki s funkcionalnim satom, predstavio je novu kampanju za kolekciju "Passion Fruit". Nakon salonki, nova kolekcija donosi drugi model cipela, točnije balerinke ukrašene prepoznatljivim detaljem - satom.

- Clox žena nikada nije izgubljena. Čak i kada zaluta u Bijeloj šumi, intuicijom pronalazi upravo ono stablo koje je najbogatije sočnim modnim plodovima. Kolekcija "Passion Fruit" nije ništa drugo nego odraz nje same - nesputane, neovisne, neobične. Namijenjena je ženama koje uvijek odabiru krenuti skrivenim putem i posegnuti za zabranjenim voćem, otkrila je kreatorica Cloxica Mia Marić koja je na kampanji radila sa svojim partnerom Igorom Manasteriottijem.

Pred objektivom fotografa Mladena Šarića pozirala je Martina Marinić.

Clox, ženske cipele sa satom, proizvode se u malim kolekcijama u obiteljskoj tvornici u Karlovcu te se putem web-shopa http://clox.hr/en/store/ prodaje u cijelom svijetu. Kazaljke sata su noge koje iz dana u dan trče u krug, prikazujući pritom ironiju koraka i vremena te njihovu poveznicu u životu svake moderne žene. (I. Ko./Novi list)


Podijeli: Facebook Twiter