Passat proširio svoj CC

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Popularni Passat CC, koji je dosad bio predviden za cetiri osobe, uskoro ce se moci dobiti s novom stražnjom klupom, odnosno kao vozilo s pet sjedala.

Ovim novitetom Volkswagen je reagirao ceste želje kupaca za još svakodnevniju primjenu Passata CC.

Zahvaljujuci trecem naslonu za glavu i središnjem pojasu s tri pricvrsne tocke, nova stražnja klupa ispunjava sve aspekte sigurnosti.



Povrh toga, asimetricno je djeljiva i preklopiva tako da se bez problema mogu transportirati i veci predmeti. Sustav stražnje klupe s tri sjedala bit ce dostupan uz nadoplatu od 1.100 kuna.

Passat CC se godinu i pol nakon pocetka proizvodnje uspješno etablirao na tržištu. Gotovo svaki peti kupac u Njemackoj prošle se godine odlucio za Comfort Coupé s cetvora vrata, dok je u Hrvatskoj skoro svaki drugi kupac Passata odabrao CC varijantu.

Ovakav udio ne iznenaduje buduci da kupac ima mogucnost odabira mnogobrojnih tehnickih inovacija. U opciji se mogu naruciti sustavi potpore kao što su aktivni sustav za održavanje vozila na pravcu Lane Assist ili elektronsko podešavanje ovjesa DCC koje dodatno omogucuju maksimalnu sigurnost.


Podijeli: Facebook Twiter