Pasmaters, Sick Crap, Red Tape, No Trivia Peddlers i Concrete Worms

Ilustracija (arhiva)
Ilustracija (arhiva)

U Monteparadiso klubu u Rojcu došao je kraj sezone 2016./ 2017., pa se uz zatvaranje sezone u subotu slavi i 18 godina stanovanja kolektiva Monteparadiso u Rojcu. Nastupit će zato bendovi koji su vezani uz ovaj klub i kolektiv, a to su Pasmaters, Sick Crap, Red Tape, No Trivia Peddlers i specijalni gosti Concrete Worms. Početak koncerta je u 22 sata.

Concrete Worms na sceni je više od 20 godina. Česti su gosti zemalja u regiji, a i ovdje su bili već nekoliko puta. Dolaze iz Beograda pokazati zašto su poznati kao najglasniji punk'n'roll bend u regiji! Pasmaters je pulski hardcore punk bend koji je aktivan na sceni, s povremenim pauzama i promjenama postave, još od davne 1984. godine. Bend danas djeluje u četveročlanom sastavu, a njihov album iz 2008. godine "Seeing Through Hardcore" mnogi nazivaju najboljim hrvatskim hardcore punk albumom. Sick Crap je hardcore punk bend iz Pule kao i Red Tape. Prvi nastup benda No Trivia Peddlers održan je u listopadu prošle godine kada su svirali sa Bad Noidsima u Hacklabu, ali kao Trivia Peddlers. Oni su Niko (bubnjevi), Mićo (bas), Pero (vokal) i Rošo (gitara).

Sezona će u Monteparadisu ovim biti zaključena, a sljedeća postaja je 25. Monteparadiso Festival koji će se održati od trećeg do šestog kolovoza. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter