Pas tragac GSS-a pronašao žensko donje rublje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pas tragac Gorske službe spašavanja pronašao je danas žensko donje rublje ispod mosta Brljana, gdje je Dragan Paravinja navodno bacio Antoniju Bilic cije truplo još nije pronadeno, doznaje se u MUP-u.

Pronadeno donje rublje poslano je na forenzicnu analizu kojom bi se trebalo utvrditi pripada li nestaloj Antoniji, potvrdio je za Hinu glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec. Današnja potraga za 17-godišnjom djevojkom u kojoj je sudjelovalo 160 policajaca i pripadnika GSS-a sa psima tragacima završila je u 16 sati.

Na terenu oko rijeke Krke u posljednjih nekoliko dana policija je pronašla mnoge predmete, medu ostalim i odjecu, no u ovom trenutku nijedan od njih ne može se dovesti u vezu s nestalom 17-godišnjom Drnišankom Antonijom Bilic, rekao je nacelnik šibensko-kninske Policijske uprave Ivica Kostanic.

Medu posljednjim pronadenim predmetima jest i žensko donje rublje, koje je zajedno s ostalim stvarima poslano na vještacenje. Tek nakon vještacenja policija ce raspolagati s konkretnim informacijama, rekao je Kostanic.

Danas se tragalo na jezeru kod Gracaca i u koritu rijeke Krke oko hidrocentrale Miljacke te na podrucju Brljanskog jezera, no Antonija Bilic nije pronadena. Ona je nestala 7. lipnja dok je stopirala kod mosta na Cikoli. Sumnja se da ju je ubio 42-godišnji Dragan Paravinja, koji je nakon uhicenja u BiH priznao zlocin i rekao da je djevojku zadavio i bacio u rijeku Krku.


Podijeli: Facebook Twiter