Partijanerska prvomajska atmosfera u Byblosu

(Ziga Intihar)
(Ziga Intihar)

Collegium Mondial Travel od 30. travnja do 3. svibnja u porečkom naselju Lanterna i poznatoj diskoteci Byblos ugošćuje jubilajni 10. Spring Break Festival, najbolji partijanersko druženje za sve glazbene ukuse. Springbreajkeri će četiri dana moći uživati u glazbi, suncu, moru, prepartyju u afterpartyju..., a moći će se sudjelovati u i raznim radionicama i aktivnostima, kao što su plesne i akrobatske radionice, štafetne igre, odbojka i nogomet na plaži.

Partijanersku će atmosferu podizati Tadej Bricelj; duo F&B Acrobatics iz showa Slovenija ima talent; MC Nejc Večko; plesna skupina Mistique; zatim britanski hit duo Sigma (Nobody to love, Changing, Rudeboy); legedarna pjevcačica Neda Ukraden; house izvođač Mike Vale; Mambo Kings; raper Zlatko; party duet Vanillaz; srpski hitmejker Djomla i KS (Gajba puna piva, Čekam te u Budvi / R8 Audi).

Prvomajski partijanerski skok na more u Sloveniji je postao početkom festivalske sezone na Jadranu. Za dobru organizaciju i ugođaj skrbi ekipa koja već 19 godina sudjeluje u organizaciji maturantskih i apsolventskih putovanja i vrhunskih festivala, kao što su Ultra Europe, Hideout, Sonus, Barrakud, Ritem mladosti, Knockout ski festival. Sve noćne zabave Spring Break Festivala odvijaju se na pokrivenim prostorima.

Non-stop party pruža mogućnost upoznavanja novih prijatelja, a posjetitelji festivala boravit će u istom naselju, svega minutu hoda do središnjeg prostora događanja. Sve se to odvija u Poreču, poričuju organizatori, jer slovi kao najbolje partijanersko mjesto u Istri, koje uz to nudi šetnje lokalnim plažama. (M. RIMANIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter