Partijajte u Jet Lagu!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Svojom kolekcijom za jesen/zimu 2009/10. Jasmina Arnautovic koja stoji iza modnog branda Jet Lag, odlucila se uvuci pod kožu svake moderne djevojke. Shvacajuci individualnost današnjih djevojaka, Jasminina nova kolekcija "Jet Lag Party" porucuje kako i užurbanost može imati svojih prednosti ukoliko vas odjeca ne sputava.



A to je slucaj s Jasmininom odjecom, u što su se uostalom najbolje uvjerile Lucija Šesto i Jelena Golub koje su odigrale glavne i vrlo dinamicne uloge u snimanju kampanje za "Jet Lag Party". Za fotografiju je bio zadužen Goran Cižmešija.

Svoju opuštenost dizajnerica je "prekrojila" u udobne materijale zahvaljujuci kojima cete u Jet Lag odjeci nakon dugog putovanja u trenutku uskociti na "It" mjesta. Kolekcija "Jet Lag Party" naglašava posebnost svake mlade dame, jer ostavlja mnogo mjesta za vlastitu kreativnost.



"Zabavljaj se i pusti druge da se zabavljaju!" Jasminin je slogan kojim dizajnerica jamci dobar provod u odjeci Jet Lag. Pravo je vrijeme da odjeca Jet Lag postane pocasni gost u vašem ormaru, no samo oprezno - nenametljivi, ali funkcionalni brand uskoro bi vam mogao postati ovisnost!

www.moda.hr


Podijeli: Facebook Twiter