Party za pamcenje

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na plaži San Pellegrino poceo je dvodnevni Open Air festival, na kojem nastupaju jaka imena svjetske elektronicke scene.

Prve veceri headliner bio je najpoznatiji švicarski DJ Jamie Lewis, a program koji je trajao od vecernjih do ranih jutarnjih sati upotpunili su još Britanci Smoove & Turrell, pa Timewarp sa sjajnim DJ setom, belgijski DJ Zamali, te hrvatske uzdanice Dogo Argentino, Funky Destination, DJ Umbo i saksofonist Jakša Jordes.

U prekrasnom ambijentu plaže i uz pristupacne cijene, party u svakom slucaju treba izdvojiti po sjajnoj elektronickoj glazbi koju su DJ puštali i remiksali.



Ritmicnom i energicnom glazbom najviše pažnje i interesa publike privukao je baš Lewis. Inace pionir DJ-inga u Švicarskoj, koji je osim sa najvecim imenima house glazbe, suradivao i s Madonnom rasplesao je prisutne na plaži, te svojom vještinom za DJ pultom u party unio poseban ugodaj.

Osim Lewisa, svi su se izvodaci istaknuli kvalitetom i dugim setovima, a posebna atrakcija bili su Osjecani iz sastava Dogo Argentino. Njih cak 12 na bis se vracalo nekoliko puta, te posjetioci gotovo da ih nisu htjeli pustiti s pozornice.

Od ostalih izvodaca, treba izdvojiti i energicne Smoove & Turrell, koji su zaslužili glasne ovacije prisutnih, te Istri predstavili repertoar kakvim animiraju na najvecim svjetskim partyjima.

Na veliku livadu uz samu obalu mora mogao je stati i veci broj ljudi, no oni koji su došli nisu požalili. Prva vecer festivala ponudila je ples, zabavu i dogadaj koji ce posjetiteljima dugo ostati u sjecanju. (T. TOROMANOVIC)

 


Podijeli: Facebook Twiter