Party za otvaranje sezone na Punta Christo

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

Večeras tvrđava Punta Christo u Štinjanu otvara još jednu ljetnu sezonu 3ple Dubble Trubble Partyjem, na kojemu će na dvije pozornice nastupiti hrvatske DJ snage.

Bass flour predvodi hrvatski dub tandem Dubble (Vanja O. i Jadranko K.) karakterističan po takozvanom UK Dub zvuku, bržeg tempa, protkan efektima i čvrstim bas linijama, uz primjese dubstepa i trancea. Njihov posljednji hit "Reci mi" nastao je u suradnji s Yurijem iz ST!lnessa. Na ovom floru nastupaju još pulske snage Sheco, 207 te Pula Reggae Station, zatim Jan Becele iz Trip to Zion, Dirty Beatz, Leeks, Jan Billah, Labosh, Shango i Jinsan.

U "grotlu", pak, nastupa pulski DJ i producent Alen Sforzina, koji kombinira različite glazbene stilove, uključujući elektro, techouse i minimal techno, a s njim još i DJ Bebetto, Arsen Pavešić, Addo i Duplo.

Bogato ljeto otvaraju Slurp! festival i Seasplash Festival, a kulminacija je krajem kolovoza i početkom rujna Dimensions i Outlook Festivalom. Sezona završava SLURP! partyjem 27. rujna. (Z. A)


Podijeli: Facebook Twiter