Parni valjak oduševio sve na ATP-u

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Njihovi vjerni fanovi tvrde da s godinama i dozom zrelosti Valjak zvuči bolje no ikada, a da bi se uvjerili u to, dovoljno je bilo biti nazočan ove subote na umaškome ATP-u.

Bend s tradicijom duljom od četrdesetak godina i hitovima kao što su "Ljubavna", "Sve još miriše na nju", "U ljubav vjerujem", "Dođi…" vratili su više tisuća prisutnih u dobra stara vremena.

Parni valjak je već prvim taktovima pokazao da je bend za sve generacije, da se uz njih odrastalo, i da uz njih još uvijek odrastaju i nove generacije ljubitelja rocka. U prvim redovima odmah nadomak bine tako se moglo vidjeti fanove zaista različitih životnih dobi, a zajednička podudarnost im bila što bolje se zabaviti, zapjevati i urlati iz svega glasa.

Dečki na bini napravili su pravi spektakl, ali ne samo to, s publikom zajedno su pjevali, plesali, jednom riječju to je kao kad se duša i glas stope u jedno. Pozitivnoj atmosferi doprinijeli su i specijalni efekti na sceni, a raspjevani Aki prštao od energije, neumorno išao s jednog kraja bine na drugi, te pjevao iz svega glasa kao da ima tek dvadesetak godina.

Nakon višesatne odlične svirke, ali i otpjevanih svih poznatih hitova poput "Uhvati ritam", "Ugasi me", "Godine prolaze", "Mijenjam se" i ostalih, publika je ogromnim aplauzom zahvalila na još jednom spektakularnome koncertu. A da je to zaista i bio, dovoljno je pogledati fotografije. (I. GRGAT)









Podijeli: Facebook Twiter