Parni valjak, Hladno pivo i Željko Joksimović na Party Nights u sklopu Croatia Opena Umag

Parni valjak
Parni valjak

Umag će i ove godine biti domaćin glazbenom eventu koji će se održati od 14. do 23. svibnja pod nazivom Party Nights u sklopu Croatia Opena Umag. U Umag stižu Parni valjak, Hladno pivo i Željko Joksimović. Party Nights jedinstven je i po svojoj raznolikosti, jer je program namijenjen i osmišljen za najrazličitije glazbene ukuse.

U subotu, 15. srpnja, na dan otvorenja Croatia Opena Umag, nastupa legendarni Parni valjak, bend s tradicijom duljom od 40 godina omiljen je među mlađim, ali i starijim generacijama.

- Publika će moći čuti puno naših starih pjesama, ali i nekoliko novih, koje smo radili zadnjih godinu, dvije, a koje su, što nam je posebno drago, jako dobro prihvaćene kod publike. Stoga, dobra produkcija, više od dva sata starih i novih pjesama i to je to! Veselimo se dolasku u Umag!, poručio je umaškoj publici Husein Hasanefendić Hus iz Parnog valjka.

U ponedjeljak, 17. srpnja, pozornicu preuzimaju dečki iz grupe Hladno pivo, koji će publiku svojim bezvremenskim punk-rock hitovima baciti u delirij. Uzavrelu atmosferu Umaga, u kojem svake godine u deset dana programa uživa više od sto tisuća posjetitelja, 18. srpnja dodatno će zagrijati nastup Željka Joksimovića. Jedan od najvećih regionalnih glazbenih izvođača današnjice, prepoznatljivo je ime koje će na umaškoj pozornici nastupiti drugi put. (Priredio M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter