Parni Valjak "bez struje" u novigradskoj Nautici

(M. MIJOŠEK)
(M. MIJOŠEK)

Parni Valjak će u subotu održati koncert "bez struje" na terasi hotela Nautica u novigradskoj novoj marini. Nakon niza velikih koncerata u regiji, jedan od najpoznatijih hrvatskih bendova predstavit će se tako istarskim obožavateljima i njihovim gostima repertoarom koji najbolje zvuči u akustičnoj postavi i intimnijem prostoru.

Na repertoaru će naći i nekoliko pjesama s novog albuma "Stvarno, nestvarno", a publika će u programu, prema najavi dužem od dva sata, imati priliku uživati u već kultnim baladama, izvedenim na akustičnim gitarama i perkusijama, s prepoznatljivim vokalom Akija Rahimovskog.

Bend poznat po punokrvnim rock nastupima na velikim pozornicama uz moćno ozvučenje, snažne gitarske rifove i raskošnu rasvjetu ostvario je jedan od najznačanijih trenutaka u 35-godišnjoj karijeri koncertom u Zagrebačkom kazalištu mladih 1995. godine, po uzoru na popularnu seriju koncerata MTV Unplugged. Povod je bio 20. godišnjica aktivnosti grupe, a tada snimljeni CD i DVD pod nazivom "Live in ZeKaeM" do danas je najprodavaniji album Parnog Valjka, kako u Hrvatskoj tako i u regiji.

Glavni pokrovitelj novigradskog koncerta je Marina Nautica, u čijem je sastavu istoimeni hotel. Ulaznice je moguće kupiti na recepciji Nautice, u turističkim agencijama Fortis adria u Novigradu i Gabi Travel u Umagu, KR agenciji u Poreču te na prodajnim mjestima u sustavu Eventima. Koncert počinje u 21 sat. (K. FLEGAR)


Podijeli: Facebook Twiter