Parni Valjak 15. ožujka u Londonu

Wabi-sabi slavi sve staro, retro, iznošeno, vremenom istrošeno, narušeno, nesavršeno i promjenjivo
Wabi-sabi slavi sve staro, retro, iznošeno, vremenom istrošeno, narušeno, nesavršeno i promjenjivo

Nakon dugogodišnjeg iščekivanja i nedavno održanog koncerta u potpuno rasprodanoj Areni Zagreb, Parni Valjak nastupit će u Londonu 15. ožujka u klubu The Grand Theatre. Bit će to njihov povratak u britansku prijestolnicu nakon 23 godine, a VIP ulaznice rasprodane su u samo nekoliko sati od početka prodaje.

Klub The Grand Theatre poznat je po vrhunskom ozvučenju i pozornici na kojoj su gostovala najveća svjetska glazbena imena poput grupa Oasis, Jamiroquai, Muse, The Verve, Siouxie and The Banshees te brojni drugi kvalitetni bendovi.

- To je super prostor, a sjećam ga se jako dobro. Jako se veselimo ovom koncertu i bit će veliki izazov svirati ispred publike koja živi u Londonu i koja je imala priliku slušati i gledati sve svjetske bendove. Ispred nas su postavljeni visoki kriteriji no veselimo se ovom izazovu i povratku pred londonsku publiku, izjavio je Husein Hasanefendić Hus.

Cijene ulaznica kreću se od 36.50 do 65 funti, ovisno u kojem vremenskom razdoblju se kupe, a to je moguće učiniti putem online stranica www.tulumton.com i www.eventim.co.uk ili direktno u restoranima Fulham Kitchen i Corner Terrace. Inače, ova popularna hrvatska grupa koja je prošlog ljeta održala rasprodani koncert u pulskoj Areni objavila je dvostruki CD i Blu-Ray s tog događaja na kojem je u dva dijela, akustičnom i električnom, proslavila 40. godišnjicu benda. Album se zove jednostavno "Live in Pula". (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter