Parkirali mazdu u kombi da bi uštedjeli novac

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Njemacki policajci su bili potpuno zaprepašteni kada su zaustavili bijeli kombi u kojem je bio parkiran automobil.

Dvojica muškaraca iz Kazahstana odlucila su uštedjeti novac, te su automobil marke mazda odlucili parkirati u kombi. Kada im to nije uspjelo jer je kombi bio preuzak, odlucili su mazdu utovariti po boku, piše Sarajevo-x.com. Rizik od ogrebotina su otklonili koristeci se madracima.

Put kuci za Konstantyja Krola i Cezara Chmielewskog okoncan je kada ih je policija zaustavila u Bargthheideu u Njemackoj.

"Nije mi jasno zašto nas je policija zaustavila. Sve je bilo potpuno sigurno. Uložili smo veliki trud. Nije bilo nikakvih problema. Put do Kazahstana je dug, a cijene benzina visoke. Nismo imali prikolicu, a mazda je stala u Cezarov kombi. Željeli smo uštedjeti novac", rekao je Konstanty za novine German Herald.

"Ovo je bizarna situacija. Ne razumijem kako su utovarili mazdu u kombi. Veoma je teška. Što je još cudnije, ogrebotina na automobilu nema. Ne možemo dopustiti prijevoz ovakvog tereta na ovaj nacin. To je opasno za ostale sudionike u prometu. Kombi se mogao prevrnuti", rekao je glasnogovornik njemacke policije.


Podijeli: Facebook Twiter