Paravinja ubio djevojku u Sanskom Mostu?

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Policija unsko-sanske županije obnovila je sedam godina star slucaj ubojstva 21-godišnje djevojke Amine Šabanagic sumnjajuci da bi ubojica mogao biti Dragan Paravinja kojega se tereti za otmicu i silovanje Antonije Bilic, objavila je  u utorak u vecernjem dnevniku Federalna televizija (FTV).

Nacelnik Sektora kriminalisticke policije Unsko-sanske županije Marijan Šimic izjavio je da ubojstvo u Sanskom Mostu podsjeca na zlocine za koje se tereti Paravinju zbog cega su prije nekoliko dana uzeli uzorke njegovog DNK-a.

Amina Šabanagic, tada 21-godišnjakinja, prije sedam godina pronadena je zadavljena i bacena u potok iza muslimanskog groblja Greda u Sanskom Mostu. Unatoc opsežnoj istrazi i ispitivanju nekoliko stotina osoba ubojica nije ni nakon sedam godina otkriven.

Šimic je pojasnio da je istraga ponovo pokrenuta te ce se po okoncanju znati je li tocna pretpostavka da je Paravinja povezan i s njenim ubojstvom.

Paravinja se u utorak pred Osnovnim sudom u Sokolcu suocio s djevojkom koja tvrdi da ju je pokušao silovati 2002. godine, a javnost je iz tog dijela sudenja bila iskljucena.


Podijeli: Facebook Twiter