Par Kalember - Rucner kupio stan u Umagu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vijest da je Vlado Kalember sa suprugom Anom Rucner kupio stan u Umagu zagolicala je znatiželju sugradana, pa smo tragom vijesti došli i do prodavatelja i do kupca. U razgovoru s Vladom Kalemberom doznajemo da u Umag cesto dolazi, a nastupao je i tijekom svoje plodne glazbene karijere. Zašto je upravo Umag izabrao ovaj poznati glazbeni par za mjesto u kojemu ce se i odmarati i stvarati.

- Kada sam u Umagu, osjecam se bliže Europi nego iz Zagreba. Dolazak u ovaj dio Istre za sve nas je jedna lijepa promjena, promjena slike i vizure, a jedna stara izreka kaže da je svaka promjena jednaka odmoru. Tako smo i mi promjenom krajolika željeli odmor, ali i rad. Inace, ovaj dio Istre krasi savršena priroda, dobra klima, poznata multikulturalnost i mentalitet ljudi. Sve kad se složi, nije bilo teško izabrati – kaže Kalember ispijajuci jutarnju kavu u jednom umaškom kaficu.

Stan je Kalember kupio u zgradi Istra-auta, u središtu Umaga, na mirnoj lokaciji. Kalember je dodao kako nije nevažno što je stan blizu centra, ali i u blizini škole i vrtica. Znaci li to da Ana i Vlado s malim Darijanom razmišljaju i o duljem boravku u Umagu? Uslijedio je samo zagonetan osmijeh. U svakom slucaju novi povremeni stanovnici Umaga koristit ce novi stan i za svoje redovite glazbene aktivnosti.

Poznata violoncelistica Ana Rucner i Vlado Kalember vjencali su se prije tri godine, što je bilo dobro propraceno u svim medijima. Do tada "vjeciti neženja" odlucio se na obiteljski život, ali su njih dvoje glazbenika i supružnika i dalje zanimljivi i publici i medijima. Umažani ce imati sada priliku cešce ih vidati u svojoj sredini.

 


Podijeli: Facebook Twiter