Pantović: Valjali su nama i riba i krumpir!

Branka i Vladimir Pantović u četvrtak su ispali u dvoboju s Petrom i Filipom
Branka i Vladimir Pantović u četvrtak su ispali u dvoboju s Petrom i Filipom

Treća sezona RTL-ovog kulinarskog showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" približava se kraju, a u četvrtak navečer su iz trke za titulu najboljeg amaterskog kuharskog para, netom prije finala, ispali Vladimir i Branka Pantović iz Poreča. Izgubili su u kulinarskom dvoboju od Filipe i Petre.

- Ja sam najtrofejniji amaterski hrvatski kuhar, nastupio sam u showu "Večera za 5", "Puno parom", "Masterchef"… Javljam se na sve to jer uživam u kuhanju, kaže Pantović. Iz RTL-ovog showa je ispao pred kraj, ali kako kaže, sva četiri para koja su došla do kraja natjecanja ostala su u dobrim odnosima te će se nakon što pobijedi najbolji sastati u Novom Vinodolskom i zajedno kuhati za publiku.

Složna ekipa opet će kuhati

"To je ekipa koja je od prvog dana bila složna i koja će ostati složna. Mi svakodnevno komuniciramo, dogovaramo se, nitko se nije naljutio na nikoga. Znači, to je sve jedna ekipa, sa snimateljima i režijom, a na čelu s našim kuharima i Željkom, Špičekom i Ivanom. Mi smo tamo disali kao jedan. Svatko je svakom pomogao, štogod si pitao svi su ti pomogli. To je bilo nešto neviđeno. Ponekad ima nekih malih nesuglasica, normalno da se svaki put ne može biti zadovoljan ocjenama žirija, ali igra je takva i, hvala Bogu, bili smo svi prijatelji", kaže Pantović prepun dojmova iz showa.

O tome kako je došlo do ispadanja, Pantović kaže: "Nismo niti jednom bili u dvoboju, uvijek smo bili tu negdje od sredine prema gore, čak smo dosta puta bili i na vrhu tako da smo se jako iznenadili da smo uopće ušli u dvoboj s Filipom i Petrom.

Kako se filetira riba

Koliko se dalo vidjeti članovi žirija znali su biti dosta strogi i nisu ljudima "gledali u brk". Kakav je pak bio njegov odnos sa žirijem, popularni Panta kaže:

- Ne bih zamjerio žiriju, ali mislim da ipak, pošto sam ribar - a ja i moja žena sve što se tiče brudeta i ribe imamo u malom prstu - ipak te malo boli kada ti kaže gospodin Ivan da su jedine koje su filetirale ribu kako treba bile Filipa i Petra. Dobro, njima ja skidam kapu, svaka čast, neka su isfiletirali to, ali čuo sam puno kritika da nas uopće nisu prikazali, pogotovo gospođu Branku, ili kako je zovem Ona, da se vidi kako se ta riba filetira. Za puno stvari ispalo je kao da ih nismo nikad radili, jedino da nam je krumpir valjao. Valjali su nama i riba i krumpir!

Podsjeća da su tijekom showa, koji je počeo još u siječnju, on i supruga pripremili dosta zahtjevnih recepata.

- Na početku je sve bilo kao igra, ali već na kraju smo se uozbiljili, a kako ideš prema kraju drago ti je da uđeš u finale. A i veliki je novac u pitanju. Da smo ja i Branka pobijedili, dio novca bi dali invalidima Poreča. Znači, nije nam bilo u interesu da taj novac zadržimo za sebe nego da pomognemo i nekim ljudima u Poreču koji su to zaslužili, kaže Pantović.

Nije mu kaže teško bilo kuhati pred kamerama jer je već nastupao u raznim emisijama.

Navijači od Egipta do Švedske

- Moja je supruga je na početku bila zbunjena a poslije se oslobodila, bila je čak i jača od mene. Vidim po Facebooku da ju je zavoljela čitava Hrvatska. Osim iz Hrvatske, imamo navijače iz Egipta, Švedske, Bosne, Slovenije…, kaže Panta. (GI)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD PETKA


Podijeli: Facebook Twiter