Panonski mornar uplovio u luku Malog Brijuna

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Panonski mornar ?orde Balaševic uplovio je u luku Malog Brijuna te je u okrilju stare Tvrdave Minor poveo brojnu publiku na pomalo nostalgicno putovanje evergreenima koji su mnogima obilježili mladenacke dane.

Gostovanje ovog novosadskog kantautora izazvalo je izuzetan interes publike - naime, ulaznice za sva tri uzastopna koncertna datuma, od kojih je prvi na redu bio veceras, rasprodane su. A iskusni šansonijer novoga doba, Balaševic, publiku je docekao kao stari prijatelj - koncertni nastup je poceo pricom, a za prvu pjesmu veceri odabrao je "Neki novi klinci". Osim što predstavlja dobro poznate melodije iz svog bogatog opusa, te mu se na pozornici pridružio i pijanist Aleksandar Dujin, Balaševic je ovim koncertom ujedno i pretpremijerno predstavio svoju knjigu "Kalendar mog djetinjstva".

Za koncert na ovoj lokaciju Balaševic se odlucio nakon razgovora s Radom Šerbedžijom, svojim dugogodišnjim prijateljem, a i jednim od glavnih aktera Kazališta Ulysses, koji su vec tradicionalni gosti sa svojim predstavama na brijunskom otocju. Stoga je Balaševicev koncert ujedno i otvaranje sezone Teatra Ulysses na Malom Brijunu.


Podijeli: Facebook Twiter