Pamicu ukinuta suspenzija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uprava hrvatskog nogometnog prvoligaša Karlovca ukinula je danas 30-dnevnu suspenziju treneru Igoru Pamicu, koju je dobio u utorak zbog narušavanja ugleda kluba, a suspenzija je zamijenjena novcanom kaznom klubu od 10.000 kuna, potvrdio je direktor Karlovca Zdravko Marcetic.

Detaljnije ce o svemu, kazao je Marcetic, biti receno sutra na tiskovnoj konferenciji, ali je bitno da se danas održao redovan trening za utakmicu u subotu kada im dolaze Varaždinci. Uprava je na povlacenje suspenzije bila prisiljena jer su igraci stali uz svog trenera i odbili odradivati treninge uz pomocne trenere, a bez Pamica. Pamic je takoder kroz pregovore postigao da igraci ne budu kažnjeni za neposluh.

Pamic je u javnost ovih dana istupao s izjavama da mu se "nešto" pakira, a da se njegov prometni prekšaj s vožnjom pod utjecajem alkohola od 0,57 promila i odbijanje policiji da se testira na droge, samo htjelo iskoristiti za njegovo udaljavanje iz kluba da bi se doveo netko drugi.

Tijekom današnjeg dana trener Pamic i igraci uskladuju dokumente novcanih dugovanja i potraživanja koje imaju prema klubu. Navijacki klub Gademz je radi smirivanja situacije odustao od daljnjeg potpisivanja peticije za smjenu predsjednika kluba Stjepana Turkovica, uz napomenu da se i dalje ne slažu s njegovim vodenjem Karlovca.


Podijeli: Facebook Twiter