Pamićeva strategija kontra splitskih žalopojki

Andrea Ottochian zbog ozljede neće igrati u Splitu (Snimio Manuel ANGELINI)
Andrea Ottochian zbog ozljede neće igrati u Splitu (Snimio Manuel ANGELINI)

Trener Igor Pamić, koji je netom stigao iz Splita s trenerskog seminara, jutros je na Drosini još uvijek razbijao glavu oko postave koju će u subotu suprotstaviti Splitu u Parku mladeži. Približavajući se glavnom terenu kojim su, predvođeni sve rastrčanijim Alenom Pamićem, trčali pulski igrači, slagao je kombinacije za ovo teško gostovanje.

Valja u obzir uzeti puno toga, počevši od Budicina koji ima dva žuta kartona i za kojega prave zamjene sad nema, preko još uvijek nedovoljno spremnog Križmana iza kojega su tri tjedna stanke, Anđelkovića koji je odigrao sjajno na svježinu, pa sve do promjene na golu za koju se odlučio nakon poraza od Intera. Srećom, Milić koji je danas trčao odvojeno od suigrača ima tek manjih smetnji u koljenu, ali njegov nastup u Splitu nije upitan, za razliku od Čaglja i Ottochiana koji tamo sigurno neće nastupiti.

Dodatnu glavobolju Pamiću su zadali i napisi iz Splita. Osuli su "crveni" paljbu iz svih oružja po sucima, vodstvu Lige i HNS-u zbog tri dobivena crvena kartona u posljednje dvije utakmice. Znak je to da se Puljanima na Parku mladeži ne piše dobro.

- Sjećam se kako je Splitov, sad bivši, trener Bašić uoči gostovanja u Puli cijelog tjedna "plakao" da se nama dosuđuju penali za svaki kontakt u kaznenom prostoru, pa nam onda sudac u toj utakmici nije dosudio penal koji je postojao. Nadam se da ova kuknjava neće uroditi sličnim plodom - rekao je Pamić. (Roberto CAR)


Podijeli: Facebook Twiter