Pamića naljutio neopravdani izostanak Ilića


Jučerašnjim popodnevnim treningom odrađenim na pomoćnom igralištu Gradskog stadiona "Aldo Drosina" krenuli su nogometaši Istre 1961 s pripremama za nastavak prvoligaške sezone. Igoru Pamiću i članovima njegovog stručnog stožera na prvom okupljanju pojavio se impozantan broj od 33 igrača. Od aktualnog "zeleno-žutog" kadra opravdano su izostali Chung Woon koji je dobio slobodno do 9. siječnja i Josiel de Oliveira Jo koji će se suigračima priključiti 5. siječnja, dok je ljutnju na licu "diva iz Žminja" izazvao neopravdani nedolazak Aleksandra Ilića.

Uz seniorski kadar jučer su trenirala i petorica domaćih juniora - golman Ivan Brkić, veznjaci Robert Dadić, Tin Ivanović i Viktor Vošten te napadač Antonio Mance. Bilo je tu i šest novih lica koja su stigla na probu i tijekom nje će se pokušati nametnuti Paminju. Iz trećeligaša BSK-a iz Bijelog Brda, gradića pokraj Osijeka, pristigli su 19-godišnji veznjak Miran Horvat kojem je ovo drugi dolazak u redove Istre 1961 te dvije godine stariji stoper Jakov Filipović. Robi Jakovljević, 20-godišnji veznjak, je na probu stigao uz redova slovenskog prvoligaša Gorice .

Sa željom da se nametne jučer je na "Drosini" osvanuo i godinu dana mlađi Filip Cvrk. Iz Dinamove škole su stigla i dvojica Cvrkovih vršnjaka koji su jučer svim okupljenim oko igrališta s umjetnom travom izazivala najviše problema oko raspoznavanja. Riječ je o jednojajčanim blizancima koji pritom nisu imali dresove s brojevima. To su 19-godišnji Filip Leko i brat mu Luka. (I. CEROVAC, snimio D. MEMEDOVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter