Pamić: Volio bih, u polju, ponoviti tu utakmicu

Igor Pamić (M. ANGELINI)
Igor Pamić (M. ANGELINI)

Nogometaši Istre 1961 danas će protiv Lokomotive, u susretu koji će započeti u 17 sati, po šesti put u ovoj sezoni istrčati na "Drosini". Domaće oglede "zeleno-žuti" su otvorili s dvije pobjede (Slaven Belupo i Hajduk), uslijedila su dva remija (Inter i Dinamo), nakon čega je na "pulsku bombonijeru" stigla Rijeka i postala prvi klub koji je u 2015. godini s nje odnio puni plijen. Što se tiče ogleda na strani, tu su Puljani u tekućem prvenstvu upisali tri remija i dva uvjerljiva poraza, 3:0 na splitskom Parku mladeži i 6:1 u Kranjčevićevoj u srazu s današnjim protivnikom.

- Možda će mnogima čudno zvučati ova moja izjava, ali ja bih volio da danas u polju ponovimo tu utakmicu - rekao je Igor Pamić, trener istre 1961. - Ako budemo na tom nivou, bio bih presretan i smatram da bismo onda danas s lakoćom pobijedili. Bila nam je to jedna od boljih utakmica u polju, ali na žalost, Lokomotiva nam je sedam puta prešla centar i zabila šest pogodaka. Uvjeren sam da se takav scenarij više ne može ponoviti, jer niti oni više imaju Šovšića, niti moji igrači više mogu onako olako ispasti kao kod njihovog prvog gola kad nam je on pretrčao 70 metara, a usto se ne može ni poklopiti da nam golman baš ništa ne obrani.

Istina, oni sada imaju Zvonka Pamića i Husejinovića te ne znam što je bolje, a što lošije za nas, no ipak smatram da će najbitnije biti da mi dignemo razinu naše igre, da moji dečki pokažu kako nisu zaboravili igrati. Na treningu to izgleda jako dobro, upitno je samo zašto slabo uđemo u utakmicu, ali ja sam uvjeren da lošije od ovog što je bilo na nekoliko posljednjih utakmica, pogotovo ovoj zadnjoj u Koprivnici, ne može biti, rekao je Pamić. (I. CEROVAC)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.

 

Istra 1961 - Lokomotiva
Početak u 17 sati
Susret 11. kola Prve HNL
Gradski stadion "Aldo Drosina"
Sudac: Tihomir Pejin (Donji Miholjac)
Pomoćnici: Pataki (Đakovo) i Zobenica (Vinkovci)

 


Podijeli: Facebook Twiter