Pamić: Utakmicu smo odigrali vrhunski

Pokisli Igor Pamić (N. DUGI/CROPIX)
Pokisli Igor Pamić (N. DUGI/CROPIX)

Deveti poraz u 19 odigranih susreta upisali su pulski nogometaši u petak na stadionu u Kranjčevićevoj. Znakovito je da se trener Igor Pamić nije nakon susreta pojavio na konferenciji za novinare. Prvi put!

- To je trenerska obaveza i uvijek sam se toga pridržavao. Dosad. I kad mi nije bilo lako doći nakon šokova na kraju utakmice. Ovoga puta nisam otišao. Pa o čemu da pričam nakon onakve utakmice? Da pričam o igri? O šansama? Nema smisla. Za mene su moji dečki u petak odigrali ne dobro, vrhunski. Ponosan sam na njih. Svi su mi nakon utakmice rekli da smo mi odigrali najbolji nogomet u Kranjčevićevoj ove sezone,  rekao je trener Istre 1961 Igor Pamić.

Jučer se Pamić odmarao u rodnom Žminju koji se našao pod bijelim pokrivačem, to ga je automatski asociralo na bijelu točku s koje su igrači Zagreba "bušili" nemoćnog Radoševića.

- Jedva čekam da vidim snimku utakmice, a posebno ove situacije koje su prethodile jedanaestercima. Ovaj sudac koji je sad dosudio dva jedanaesterca protiv nas isti je onaj koji nam je na Maksimiru sudio protiv Lokomotive kad nam je neopravdano poništen gol i kad je dosudio jedanaesterac nakon kornera. Kad igramo slabo i izgubimo, sami smo krivi, ali kad igramo dobro, onda nam ne daju pobijediti. A mi smo ovu utakmicu odigrali vrhunski, rekao je Pamić.

- Ništa nije slučajno. Nije nam prvi put ove sezone da nam se događaju slične stvari. Kad smo imali seriju od tri pobjede i remi u Zadru gdje smo također trebali pobijediti, krenule su sudačke pogreške na našu štetu. Kad smo u Osijeku mogli proći u završnicu Kupa, poništen nam je gol, nakon što smo pobijedili na Poljudu opet su nas počeli "sjeći". Teško je tako ići gore na ljestvici. Što nam onda vrijede priče da smo dobro igrali kad bodova nema. Evo i sad je Ćiro nakon susreta rekao kako bi htio da njegovi igrači igraju kao Istra 1961 - zaključio je Igor Pamić. (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter