Pamić uoči susreta s Hajdukom: Bit ćemo žestoki

Igor Pamić (D. MEMEDOVIĆ)
Igor Pamić (D. MEMEDOVIĆ)

Treneru "zeleno-žutih" Igoru Pamiću u pripremi iznimno zahtjevnog susreta s Hajdukom najviše je glavobolje zadao dio njegovih igrača koji je više vremena proveo na terapiji kod fizioterapeuta Gorana Marjanovića, nego na terenu. Na koncu su Yoon i Mutombo prekriženi s popisa za današnji ogled, dok su Havojić, Vučko, Woon i Radonjić ipak na raspolaganju treneru.

- Još uvijek "važem" sastav - rekao je Igor Pamić na tradicionalnom druženju s novinarima. - Yoon se taman ustalio u momčadi i sad će izbivati dva tjedna, ali najviše me brine Radonjić. On nije odradio niti jedan trening sa suigračima od povratka iz Osijeka zbog problema s leđima i dvoumim se da li da ga gurnem "unutra" od početka, znajući da ću ga tijekom susreta sigurno morati mijenjati, ili da ga u početku ostavim na klupi. Za Woona ne brinem, iako ni on nije trenirao preko tjedna, ali on je u formi, a sad mogu u velikoj mjeri računati i na Pavlovića na desnoj strani. Bez obzira na to hoćemo li zaigrati s trojicom ili četvoricom pred Lovrićem. Kako zbog ozljede Horvata tu i nismo imali drugih rješenja, morali smo istrpjeti Pavlovića u početku i sad smo ga "dobili".

Dobio je Paminjo i dvojac koji je odradio utakmicu kazne zbog trećeg žutog kartona.

- Svakako da me veseli povratak Čaglja i Kramarića u konkurenciju i njih su dvojica vrlo blizu startnih 11. No, vjerujem da će ovo biti susret koji će možda odlučiti igrači s klupe. Dakle, zamjene. Pogledat ću još jednom snimku susreta Hajduka i Slavena da se još jednom uvjerim u kvalitetu splitske momčadi, jer taj su susret, posebno u prvom poluvremenu, odigrali "strašno". Ta njihova kvalitetna igra kao i podatak da su već punih 16 utakmica neporaženi u prvenstvu su za svaki respekt. Međutim, mi smo idealna momčad za razbijanje tuđih uspješnih nizova - "zapaprio" je malo Paminjo koji se nije želio "upecati" na Tudorovu "ješku". (Roberto CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter